Vi tilbyr kurs om tilskudd, og vi gir råd om hvordan få maksimal nytte av vår avanserte søketeknologi

Kurs

Tilskuddskurs

Du lærer om tilskudd og ekstern finansiering av prosjekt. Du får veiledning i hvordan du lager gode søknader og en innføring i bruken av Tilskuddsportalen. Kurset gjør deg trygg på hva du skal gjøre fra du får en ide og til prosjektet er finansiert.

I kurset blir det vist mange eksempler som underbygger kunnskapen som formidles til deg. Kursdeltakerne får god forståelse for hvor mange muligheter som finnes for tilskudd, og hvordan man på mest mulig effektiv måte finner og bruker disse mulighetene.

Alta Kommune Alta kommune
Nordre Land kommune Nordre Land
Kristiansand kommune
Hamar Kommune Hamar kommune

Kurs i Tilskuddsportalen ga deltakerne et positivt løft og inspirasjon i sitt arbeidet for å skaffe midler til sin forening

Mette Nerlie, idrettskonsulent i Sandefjord kommune

Vi hadde en veldig fin dag som gav mange nye ideer og ikke minst inspirasjon. Nå må vi bare finne tid til å bruke det gode verktøy:-)

Irene Kingswick – generalsekretær i ROS – Rådgivning om Spiseforstyrrelser

Kursholder viste oss mangfoldet av muligheter og inspirerte til å tenke nytt og kreativt i søknadsprosessen.

Haldis Bjerva Watson, Telemark Turistforening

Tilskuddsportalen er en unik tjeneste som samler alle tilskuddsordninger i en søkbar og kontinuerlig oppdatert database, rammet inn i et intuitivt grensesnitt. Svært enkel i bruk både for administrator og bruker. Mulighetene og verktøyet er der – det er egentlig bare opp til deg selv og bedriften

Sindre Vinje, Folkehøgskolerådet

Rådgivning

Rådgivning i bruk av avansert søketeknologi

Vi gir råd om hvordan du kan bruke vår søketeknologi til å finne og samle inn informasjon som er vanskelig tilgjengelig. Selv om du vet hvor skoen trykker, så trenger du kanskje råd om hvordan du kan bruke en personlig informasjonsrobot for å løse dine utfordringer på en bedre og mer effektiv måte. Vi bistår deg, enten du jobber strategisk eller operativt med informasjonsoppgaver. Vi lærer deg hvordan du kan bruke teknikkene optimalt og kan også gi råd om hvordan du kan jobbe strategisk og langsiktig med informasjonsfangst.